Ingezonden

“Eten & Ontmoeten” bij de Spreng in Oude Wetering

Gisteren hebben 30 gasten weer genoten van een heerlijk drie-gangen diner.  En, omdat het feestweek is in Roelofarendsveen, was het thema ‘oranje’ en werd er eerst geproost met ‘n oranje bittertje.  Wat was het weer een gezellige avond!

Deze etentjes zijn bedoeld voor ouderen uit Kaag en Braassem die behoefte hebben aan een leuke avond met eten en gezelligheid van andere mensen.   Vrijwilligers koken met veel plezier een heerlijke maaltijd.   

De volgende keer is op 17 oktober, komt u ook?  Aanmelden kan al, en vol=vol want we hebben helaas beperkte ruimte beschikbaar.

Inschrijven kan via:

- De Spreng (een mail naar: sales@desprengoudewetering.nl)

- de infolijn van De Spil ( 071-3317967 / infolijn@swo-kaagenbraassem.nl)

De kosten: € 12,50 per persoon (voor een 3-gangendiner, inclusief drankje en koffie of thee).

Inloop: tussen 17-17.30 uur.

Einde: rond 20.00 uur.


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiële uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.