Dennis

Eten met Veenders bij New Peking

Op dinsdag 8 november om 18:00 uur vindt de eerstkomende editie plaats van Eten met Veenders, en wel in New Peking op Noordeinde 100 in Roelofarendsveen. Er zijn reeds 69 aanmeldingen, bij 80 is het vol. De kosten zijn 20 EUR pp, exclusief drankjes.

Eten met Veenders is een particulier initiatief om mensen uit Roelofarendsveen en omstreken de kans te geven nieuwe mensen te leren kennen door simpelweg eens met die nieuwe mensen een avondje te gaan eten. Daar is mee begonnen in 2019 en er wordt elke maand in een ander restaurant gegeten. Het concept is simpel: mensen melden zich aan via etenmetveenders@xs4all.nl en je betaalt je eten dan gewoon zelf in het restaurant. Tijdens het eten wisselen mensen net voor of net na het hoofdgerecht nog een keer van plek, zodat ze ook nog anderen kunnen leren kennen.

De leeftijd varieert tussen de 3 maanden en 94 jaar tot nu toe en het aantal mensen heeft tot nu toe gevarieerd tussen de 14 (de eerste editie) en de 68. 'Je mag alleen komen, of vrienden, familie, buren of kennissen meenemen, als het maar gezellig is.'


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.