Ingezonden

Eten met Veenders in september al bijna uitverkocht

Op donderdag 8 september vindt de eerstvolgende editie van Eten met Veenders plaats. Waar? In het dit voorjaar nieuw geopende restaurant Poco Más. En het is al bijna uitverkocht.

Het restaurant is gelegen naast de watertoren in Roelofarendsveen (Noordhoek 19). Om 18:00 uur schuiven bezoekers aan voor alweer de vijftiende editie van Eten met Veenders. Zij krijgen een driegangendiner voorgeschoteld. Er zijn na een vooraankondiging al 51 aanmeldingen binnen voor de avond, het maximum is 60. Mensen die mee willen eten kunnen zich aanmelden door te mailen naar etenmetveenders@xs4all.nl

Over Eten met Veenders

Eten met Veenders begon in 2019. Het concept: een maandelijks etentje als laagdrempelige en gezellige manier om nieuwe mensen uit Roelofarendsveen of omstreken te leren kennen en om lekker te eten. Eén keer per jaar wordt er gevaren. Iedereen is welkom bij Eten met Veenders: alleen, met zijn tweeën of met zijn zessen, met vrienden, buren of familie, het kan allemaal.

Initiatiefnemer Kirsten Verdel: “Elke maand zijn er weer nieuwe mensen die voor het eerst komen eten. Daarbij is er een steeds grotere groep mensen die na die eerste keer terug blijft komen omdat ze het zo leuk vinden. Zo wordt Eten met Veenders steeds een stukje groter en gezelliger. En dat was ook de bedoeling: dat mensen uit de omgeving op een gezellige manier nieuwe mensen leren kennen. Dat werkt als een tierelier.”


Meer nieuws

Overige vandaag 07:11

Festival du Cirque bij Zomerspelen Hoogmade 2022

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus wordt de zomervakantie in Hoogmade traditiegetrouw afgesloten met Zomerspelen Hoogmade. Na twee jaar afwezigheid staat deze alweer 37e editie in het teken van Festival du Cirque: een mix van festival vibes en acrobatiek vertier. Alle activiteiten vinden plaats op het speelveld bij het Hendrik Meijerplantsoen in Hoogmade.

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.