Europarcs Group

EuroParcs Group neemt jachthaven/camping Spijkerboor over

Deze maand heeft EuroParcs Group jachthaven/camping Spijkerboor bij Oud Ade overgenomen, zo bevestigt een woordvoerder.

Jachthaven/camping Spijkerboor ligt direct aan de Kaag en heeft zo een open verbinding met de Kager Plassen. “Door de unieke ligging passen deze naadloos in het Nederlandse aanbod van EuroParcs Group. Door de geografische ligging betekent deze overname een versterking van het aanbod van EuroParcs Group in Nederland”, aldus Europarcs Group in een persbericht.

Het is niet de enige camping die wordt overgenomen. Ook een camping in Ruinen, Drenthe is door Europarcs Group overgenomen. Op beide locaties zal EuroParcs Group een eigentijds vakantiepark realiseren waarvoor plannen zullen worden ontwikkeld met een uitstraling passend bij de specifieke ligging van het park.

Versterking positie

“De overname van deze campings past in onze groeiambitie”, aldus Andries Bruil van de directie van EuroParcs Group. “We willen de grootste aanbieder van vakantieparken in Europa worden, maar ook Nederland blijft voor ons een groeimarkt. Met deze parken, de één direct aan water en bij uitstek geschikt voor watersportliefhebber, de ander gelegen bij een prachtig natuurgebied, hebben we een goede slag geslagen. Niet alleen kiezen Nederlanders steeds vaker voor een vakantie in eigen land, met deze parken in ons aanbod versterken we onze positie als aantrekkelijke aanbieder van vakantieparken ook voor de Duitse toerist die voor ons een zeer belangrijke doelgroep is.”


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.