Europarcs Group

EuroParcs Group neemt jachthaven/camping Spijkerboor over

Deze maand heeft EuroParcs Group jachthaven/camping Spijkerboor bij Oud Ade overgenomen, zo bevestigt een woordvoerder.

Jachthaven/camping Spijkerboor ligt direct aan de Kaag en heeft zo een open verbinding met de Kager Plassen. “Door de unieke ligging passen deze naadloos in het Nederlandse aanbod van EuroParcs Group. Door de geografische ligging betekent deze overname een versterking van het aanbod van EuroParcs Group in Nederland”, aldus Europarcs Group in een persbericht.

Het is niet de enige camping die wordt overgenomen. Ook een camping in Ruinen, Drenthe is door Europarcs Group overgenomen. Op beide locaties zal EuroParcs Group een eigentijds vakantiepark realiseren waarvoor plannen zullen worden ontwikkeld met een uitstraling passend bij de specifieke ligging van het park.

Versterking positie

“De overname van deze campings past in onze groeiambitie”, aldus Andries Bruil van de directie van EuroParcs Group. “We willen de grootste aanbieder van vakantieparken in Europa worden, maar ook Nederland blijft voor ons een groeimarkt. Met deze parken, de één direct aan water en bij uitstek geschikt voor watersportliefhebber, de ander gelegen bij een prachtig natuurgebied, hebben we een goede slag geslagen. Niet alleen kiezen Nederlanders steeds vaker voor een vakantie in eigen land, met deze parken in ons aanbod versterken we onze positie als aantrekkelijke aanbieder van vakantieparken ook voor de Duitse toerist die voor ons een zeer belangrijke doelgroep is.”


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:58

Molendag 2022: informatief en gezellig druk

Prachtig mooi weer, vrolijke mensen en draaiende molens. In het kort gezegd was Nationale Molendag Kaag en Braassem 2022 op zaterdag 14 mei een groot succes. 

Sport vandaag 15:06

Teleurstellend verlies EMM'21 VR1

Zondag 15 mei was de belangrijke uitwedstrijd tegen mededegradatiekandidaat WSV. Een resultaat zou betekenen dat we in ieder geval geen laatste meer kunnen worden. Het liep helaas anders. WSV wilde duidelijk voor hun laatste kansen strijden en bij ons was dat minder. Het gevolg was dat WSV feller in de duels zaten en vaak de tweede bal hadden.

Advertorial Cultuur vandaag 14:11

Jon van Eerd is terug met zijn populaire karakter Harrie Vermeulen

Na o.a. ‘Harrie & Eva’ en ‘Charley, de komische musical’ keert Jon van Eerd terug naar Alphen a/d Rijn. Op zaterdag 28 mei staat hij in Theater Castellum met de voorstelling ‘Harrie neemt de benen’. In deze spiksplinternieuwe komedie laat Van Eerd zich, omringd door een topcast, weer van zijn beste kant zien.

Overige gisteren 09:33

Auto te water langs A4 bij Roelofarendsveen

Zondagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water langs de A4 bij Roelofarendsveen. Het bleek te gaan om een auto die met hoge snelheid het water in gereden was.