Uit het archief

Fair in Leimuiden wordt digitale fair

Vanwege het coronavirus kan dit jaar de Fair als evenement in ’t Spant in Leimuiden helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd, dit jaar komt de organisatie met een digitale fair! 

De fair zal iets anders verlopen dan de voorgaande jaren. Toch zit het programma vol leuke activiteiten. Zo is er een kluisspel, een digitale veiling, een grote loterij, de inteken-loterijen en natuurlijk de stroopwafelverkoop.

Programma

De digitale veilig startte op 1 september. Via https://www.ttv-playfair.nl/online-veiling kom je op de veilingwebsite waar je de verschillende kavels kunt vinden. Als er iets interessants bij zit, kun je je aanmelden en een bod uitbrengen.

Van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 9 oktober zijn de aanloopavonden. Iedereen kan tussen 19.00 en 21.00 uur terecht op carport Dennenlaan 62. Daarna kun je de loten kopen, intekenen op de diner- en jumbo-loterijen, de kluisfolder checken en natuurlijk stroopwafels kopen.

Op 10 oktober tussen 15.30 en 16.00 uur is de grote finale. De finale zal plaatsvinden in ’t Spant en is voor u met een livestream te volgen. Deze avond is er de trekking van de prijzen van de grote loterij en inteken-loterijen, evenals de aankondiging van de veilingwinnaars.

‘’Ondanks dat de oude fair niet door kan gaan, maken we er alsnog een leuke week van’’, aldus de organisatie.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.