Sanne Peper
Advertorial Cultuur

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

De kinderjury van de Zapp Theaterprijs bekroonde de voorstelling vanwege de originele manier van spelen en vertellen, de bizarre en chaotische humor, het prachtige decor, maar ook omdat de makers laten zien wat je allemaal kunt met fantasie. “Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs.” De VSCD Theaterjury noemde het "een fantastisch toneelbeeld dat niet zou misstaan in een mega filmproductie.”

Andy Griffiths en Terry Denton

De voorstellingen zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van auteur Andy Griffiths en illustrator Terry Denton. De Australiërs hebben dit jaar tevens (als eerste buitenlandse schrijvers) de eer om het Kinderboekenweekgeschenk te schrijven.

Over de voorstelling

De hut zit weer vol fantastische uitvindingen, zoals een wortelkanon met raketaandrijving, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau. En die kunnen nog wel eens goed van pas komen. In dit waanzinnige avontuur moeten Andy en Terry namelijk de verdwenen Meneer Grootneus opsporen. In hun zoektocht krijgen ze te maken met een hongerige rups, een Ninja-slakken-reis en komen ze oog in oog te staan met hun grootste vijanden: groentes!

Tickets

Meneer Monster trapt hun nieuwe theaterseizoen af in Alphen a/d Rijn. ‘De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen’ is op zaterdag 24 september te zien, aanvang 13:30 uur. Tickets zijn te koop via deze link.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.