Dennis

Feestweek Leimuiden barst los, OC zoekt nieuwe voorzitter

Na twee jaar zonder, barst vrijdag de feestweek in Leimuiden weer los. Het wordt een week met bekende, maar ook met nieuwe evenementen. Het wordt ook de laatste feestweek van Ron Kouwenberg als voorzitter van het OC. Na 21 jaar zoekt hij een opvolger.

Vrijdagavond vanaf 18:00 uur mogen de deelnemers proberen droog een parcours boven het water af te leggen bij De Rijk bv. Uiteraard is er een grote kans dat dit niet lukken gaat. Na afloop zal het parcours snel omgebouwd worden voor de 18e editie van het sprietlopen. Zaterdag vanaf 16:00 uur kunnen de deelnemers alleen of met z’n tweeën proberen droog de overkant te halen.

Maandag is het naast de traditionele sloepentocht voor senioren tijd voor het eerste nieuwe evenement. Sjobbe Voet strijkt met zijn roofvogels neer bij ijsclub Nut & Vermaak om een prachtige, indrukwekkende show weg te geven. Dinsdagavond is de polderrace voor de jeugd. Ook bij Nut & Vermaak.

Op woensdag is er de tweede verandering. Vanwege de vele opbrekingen in het dorp is er dit jaar helaas geen optocht. Uiteraard is er de braderie vanaf 12.00u en om 14.00u begint de kermis. ‘s Avonds kan je er Bij René op los dansen. Donderdagavond speel je daar Mens erger je niet!

Tekst gaat door onder de foto.

Polderrace Leimuiden 2019

Op zaterdag wordt de feestweek afgesloten met het traditionele tobbetje steken. Om 22.00u sluit de kermis en zit de feestweek er weer op. Wil je alles weten over de feestweek, check dan http://www.ocleimuiden.nl/feestweek/. Daar vind je ook alle info over de zoektocht naar een nieuwe voorzitter voor het Oranje Comité. Lijkt het je wat om deze eervolle functie te bekleden, check dan zeker even de site.

Rest ons weinig anders dan Leimuiden een mooie, leuke en vooral gezellige feestweek te wensen.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.