Dennis

Feestweek Leimuiden spetterend van start

Vrijdagavond startte de feestweek van Leimuiden. Op het terrein van De Rijk B.V. werd het Ter land, Ter zee en in de lucht spectakel Hou 'm droog gehouden.

Om 18.00u zouden de eerste lopers over het parcous moeten gaan. Dat 18.00u een beetje vroeg was voor de meeste Leimuidenaren bleek wel aan het geringe aantal inschrijvingen rond die tijd. Gelukkig houdt de Leimuidenaar 'm droger op een volle maag, dus naar mate de avond vorderde werd het drukker en gezelliger langs de kade en stroomden ook de inschrijvingen binnen. De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van Yesz.

Tekst gaat door onder de foto!

Hou m droog 22

Vandaag om 16.00u gaat de feestweek verder met het jaarlijkse sprietlopen. Ook dit vind plaats op het terrein van De Rijk B.V.

 


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.