Dennis

Feestweek Leimuiden spetterend van start

Vrijdagavond startte de feestweek van Leimuiden. Op het terrein van De Rijk B.V. werd het Ter land, Ter zee en in de lucht spectakel Hou 'm droog gehouden.

Om 18.00u zouden de eerste lopers over het parcous moeten gaan. Dat 18.00u een beetje vroeg was voor de meeste Leimuidenaren bleek wel aan het geringe aantal inschrijvingen rond die tijd. Gelukkig houdt de Leimuidenaar 'm droger op een volle maag, dus naar mate de avond vorderde werd het drukker en gezelliger langs de kade en stroomden ook de inschrijvingen binnen. De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van Yesz.

Tekst gaat door onder de foto!

Hou m droog 22

Vandaag om 16.00u gaat de feestweek verder met het jaarlijkse sprietlopen. Ook dit vind plaats op het terrein van De Rijk B.V.

 


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.