Dennis

Feestweek Leimuiden spetterend van start

Vrijdagavond startte de feestweek van Leimuiden. Op het terrein van De Rijk B.V. werd het Ter land, Ter zee en in de lucht spectakel Hou 'm droog gehouden.

Om 18.00u zouden de eerste lopers over het parcous moeten gaan. Dat 18.00u een beetje vroeg was voor de meeste Leimuidenaren bleek wel aan het geringe aantal inschrijvingen rond die tijd. Gelukkig houdt de Leimuidenaar 'm droger op een volle maag, dus naar mate de avond vorderde werd het drukker en gezelliger langs de kade en stroomden ook de inschrijvingen binnen. De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van Yesz.

Tekst gaat door onder de foto!

Hou m droog 22

Vandaag om 16.00u gaat de feestweek verder met het jaarlijkse sprietlopen. Ook dit vind plaats op het terrein van De Rijk B.V.

 


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.