Feestweek Leimuiden

De afgelopen week presenteerde het Oranje Comité Leimuiden haar programma voor de komende feestweek. Het is weer een mooie mix geworden van bestaande succesnummers en spectaculaire nieuwe activiteiten.

Na twee jaar Plomp d'rin, was het tijd voor iets nieuws. Daarom wordt de feestweek afgetrapt met Hou 'm droog. In het water bij De Rijk wordt een stormbaan opgebouwd die met tweetallen bedwongen moet worden. Uiteraard wordt de avond afgesloten met een optreden van een geweldige band.

De dag erna is het tijd voor één van de hoogtepunten van de Leimuidense feestweek. Het sprietlopen, ook bij De Rijk. De senioren worden dit jaar ook niet vergeten. Zij gaan op maandag lekker varen. Nieuw is de uilen en roofvogel presentatie, ook op maandag. Woensdag is er natuurlijk weer de jaarmarkt en wordt de kermis op spectaculaire wijze geopend. De feestweek wordt afgesloten met het tobbetje steken op het Dorpsplein.

Uiteraard is dit niet het hele programma. Dat vind je op www.ocleimuiden.nl en op https://www.facebook.com/OranjeComiteLeimuiden/. Daar kun je de evenementen ook liken, zodat je gelijk op de hoogte kunt blijven.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.