Dennis

Feestweek schuimend van start

Na een jaar van rust wordt er dit jaar weer een week gefeest in Roelofarendsveen. Niet in volle hevigheid, maar toch. Vrijdagavond trapte de jeugd af met een schuimparty in Splotsz.

Juist omdat vorig jaar niet doorging, besloot de VJR een stapje verder te gaan dan bij de normale frisparty. De kinderdisco die sinds een paar jaar de aftrap van de feestweek is, werd opgeleukt met een heus schuimkanon. Of het door het schuim kwam, of doordat de jeugd toe was aan een feestje zal altijd de vraag blijven, feit was dat alle 150 kaarten binnen een mum van tijd uitverkocht waren.

Op facebook was er volop vraag naar kaartjes. Dat er een complete klas in quarantaine moest vanwege iemand met corona, was voor velen dus en welkome opsteker. Voor de kinderen van de klas uiteraard niet. Het mocht de pret niet drukken. De kinderen feesten of ze nooit anders gedaan hadden. Zo werd de schuimparty een meer dan succesvolle start van de feestweek.

Meer foto's zie je hier.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.