Festiviral dag 2

Kaag en Braassem’s Festiviral - samen uit samen thuis – ging gisteren al van start. Wat kun je vandaag, op dag 2, verwachten?

26 t/m 28 juni staat de Gemeente Kaag en Braassem ouderwets op zijn kop. Op straat zal het stil zijn, maar achter gesloten deuren vindt het feest plaats.

Burgemeester Marina van der Velde opende het feest met een vrijdagmiddagborrel, waarna er verschillende DJ’s draaiden en er een quiz en een karaoke plaatsvonden. Vandaag begint Festiviral om 10:30 uur met Foxy Radio live. 10 minuten later heb je Veendermolen, tegelijk met Atelier op bestelling.

Vervolgens is er Eigen Huis en Thijs door Uit den Boogaard Hoveniers en Dgv Nieuwe Wetering. Om 11:30 uur is Bodemdaling en een half uur later Fortnite. Of ga je liever voor Kaasworkshop Boerderij Mooren? Om 13:00 uur is er Alcoholmatiging en gaat Kaag en Braassem live. Een half uur later is er Meddle playground, tegelijk met SIX SUST Gemeente League.

Om 14:30 uur kun je genieten van zangeres Delise en even later van Spookverhalen over de Blauwemolen. Een uur later is er Rave van Fortuin, waarna dementievriendelijk Kaag en Braassem volgt. Om 16:00 uur kun je bloemschikken met je kids, om 17:10 uur is er bloemschikken voor volwassenen. Ook is er nog de Tulpenroute – varen door de Veense polders om 17:00 uur.

Een uur later is er A-Meezing Top 2000 en de Foxy’s Bingo. Vervolgens volgen nog een bierproeverij, Veens Verbond en Of je worst lust van Lythemuthen. Daarnaast kun je genieten van verschillende DJ’s!

Voor een volledig overzicht, klik je hier!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.