Festiviral dag 3

Dag 3 van Kaag en Braassem’s Festiviral - samen uit samen thuis – is alweer aangebroken. Wat staat er vandaag nog op de planning?

26 t/m 28 juni staat de Gemeente Kaag en Braassem ouderwets op zijn kop. Op straat zal het stil zijn, maar achter gesloten deuren vindt het feest plaats.

Om 11:00 uur kun je luisteren naar Foxy Radio live. Ook Zomerkamp Hoogmade en Winkel draait door, Veenerick start op dit tijdstip. Een uur later kun je genieten van het Shantykoor de Marconisten en kun je bakken met Ellen. Ook is er nog een Relax & recharge van Yoga Nidra om 13:00 uur, of je kunt kiezen voor Natuur in Kaag en Braassem door Frans & Niko.

Een half uur later heb je Jessie Pouw die beautytips geeft en gaat Kaag en Braassem live. Daarnaast is er een quiz van de Rabobank over duurzaamheid om 14:00 uur en is er nog iets voor de kids: namelijk Achterwerk in de Kas.

Zin in Wijn? Doe dan om 15:00 uur mee met Wijn Proeverij Wijn & Thijs. Altijd al op TikTok willen gaan? Dan kun je om 16:00 uur de workshop met Nova van Brussel volgen. Daarnaast zijn er verschillende artiesten en is ook Patrick Deters van de partij, om 18:00 uur. Dat is nog niet alles, want een uur later komt Wil van der Meer. De dag wordt afgesloten met Spookverhalen over de Blauwemolen.

Voor een volledig overzicht, klik je hier!


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.