Rens Oomen

Festiviral is begonnen!

Kaag en Braassem’s Festiviral - samen uit samen thuis – is gestart! Wat kun je vandaag verwachten?

26 t/m 28 juni staat de Gemeente Kaag en Braassem ouderwets op zijn kop. Op straat zal het stil zijn, maar achter gesloten deuren vindt het feest plaats.

Burgemeester Marina van der Velde opent het feest met een vrijdagmiddagborrel. Om 18:10 uur speelt Liefde voor Harmonie, waarna je kunt genieten van Molendag de Blauwemolen, Doesmolen, Kalkmolen en de Veendermolen om 18:20 uur. 

Dan om 18:30 uur heb je Foxy Radio live, tegelijk met Lekker Weer set 1 & 2. Om 19:20 uur is er Opwekken duurzame energie, maar je kunt ook kiezen voor Guido Z set. Om 19:40 draait Dobbe hun DJ SET Biscotto en om 20:00 uur gaat Studio Kaag en Braassem Radio live. 

Zin in een quiz? Zit dan om 21:00 uur klaar, want dan is er de Kaag en Braassem quiz! Een half uur later kun je meeswingen met de Splotsz Karaoke en om 23:00 uur kun je zelfs nog mee op Schoolreisje. 

Voor een volledig overzicht klik je hier!


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.