FloreoKids neemt kinderopvangorganisatie Snoopy over

Per 1 oktober 2021 is Floreokids de nieuwe eigenaar van kinderopvangorganisatie Snoopy. De huidige eigenaren Jolanda en Ton kiezen bewust voor een nieuwe fase in hun leven.

FloreoKids is een kinderopvangorganisatie die actief is in de regio Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Ook hebben ze al een locatie in Hoogmade en Woubrugge en zijn bekenden bij de scholenkoepel Wijdevenen. FloreoKids is een maatschappelijk betrokken organisatie waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.

Snoopy zal tot 1 januari aanstaande als zelfstandige organisatie door gaan onder leiding van de huidige adjunct directeur. De samenvoeging zal vanaf 2022 van start gaan. Johan Vriesema, directeur van FloreoKids: "Alle medewerkers worden overgenomen en de komende maanden werken we aan verdere uitwerking van de overname. We hebben er alle vertrouwen in dat we een soepele overgang kunnen bewerkstelligen."

Vanaf 1 oktober werken de 350 collega's van FloreoKids vanuit 25 locaties aan de ontwikkeling van kinderen.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.