Dennis

Geen Fancy Fair in Oud-Ade, wel Grote Verloting XXL

In verband met het coronavirus viert Oud Ade dit jaar geen Fancy Fair. De opbrengst van de jaarlijkse Fancy Fair is altijd bestemd voor de senioren en het lokale verenigingsleven. Om die toch een hart onder de riem te kunnen steken, organiseert het comité nu een Grote Verloting XXL.

Geen Rad van Avontuur, kikkerwippen en kamelenrace in het dorpshuis van Oud-Ade tijdens het eerste weekend van november. In plaats daarvan pakt de Fancy Fair extra uit met de Grote Verloting die elk jaar gehouden wordt. Meer loten en meer prijzen. Zo hoopt het comité toch nog een leuk bedrag te verzamelen voor de senioren en verenigingen.

Prijzen

De hoofdprijzen van de Grote Verloting XXL zijn een weekend weg, een laptop, een Nintendo Switch, een Espressomachine en een robotstofzuiger. Daarnaast worden er talloze prijzen als dinerbonnen, tassen en planten verloot. De trekking vindt plaats op zaterdag 7 november om 20.00 uur, en is te volgen via Facebook en Instagram. De prijzen worden thuisbezorgd.

Lotenverkoop

Vrijdag 16 oktober gaat het comité ’s avonds langs de deuren in Oud-Ade en Rijpwetering om loten te verkopen. De comitéleden houden afstand en vragen zoveel mogelijk gepast te betalen. Loten kosten €1,- per stuk.

Heb je de lotenverkopers gemist, maar wil je wel loten kopen? Je kan ze ook bestellen via e-mail: fancyfairoudade@hotmail.com. Of bij Claudia van der Gaag, Schoolplein 24 in Oud Ade.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.