Dennis

Geen Fancy Fair in Oud-Ade, wel Grote Verloting XXL

In verband met het coronavirus viert Oud Ade dit jaar geen Fancy Fair. De opbrengst van de jaarlijkse Fancy Fair is altijd bestemd voor de senioren en het lokale verenigingsleven. Om die toch een hart onder de riem te kunnen steken, organiseert het comité nu een Grote Verloting XXL.

Geen Rad van Avontuur, kikkerwippen en kamelenrace in het dorpshuis van Oud-Ade tijdens het eerste weekend van november. In plaats daarvan pakt de Fancy Fair extra uit met de Grote Verloting die elk jaar gehouden wordt. Meer loten en meer prijzen. Zo hoopt het comité toch nog een leuk bedrag te verzamelen voor de senioren en verenigingen.

Prijzen

De hoofdprijzen van de Grote Verloting XXL zijn een weekend weg, een laptop, een Nintendo Switch, een Espressomachine en een robotstofzuiger. Daarnaast worden er talloze prijzen als dinerbonnen, tassen en planten verloot. De trekking vindt plaats op zaterdag 7 november om 20.00 uur, en is te volgen via Facebook en Instagram. De prijzen worden thuisbezorgd.

Lotenverkoop

Vrijdag 16 oktober gaat het comité ’s avonds langs de deuren in Oud-Ade en Rijpwetering om loten te verkopen. De comitéleden houden afstand en vragen zoveel mogelijk gepast te betalen. Loten kosten €1,- per stuk.

Heb je de lotenverkopers gemist, maar wil je wel loten kopen? Je kan ze ook bestellen via e-mail: fancyfairoudade@hotmail.com. Of bij Claudia van der Gaag, Schoolplein 24 in Oud Ade.


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.