Feestweek Leimuiden

Geen feestweek in Leimuiden dit jaar

Het Oranje Comité Leimuiden bracht gister het treurige nieuws naar buiten dat, net zoals Koningsdag, er dit jaar ook geen feestweek plaats zal vinden in Leimuiden. 

Dit jaar zullen Leimuidenaren dus niet kunnen genieten van de Jaarmarkt, Sprietlopen, Hou ‘M Droog, de kermis of andere festiviteiten in het dorp. ‘’Dit is uiteraard vervelend nieuws echter hebben we geen keuze, ons aller gezondheid staat voorop’’, zo laat het comité weten. Van 16 tot en met 19 juni is er daarom een oliebollenkraam op het Dorpsplein. ‘’Ondanks alle maatregelen willen we toch een beetje dat kermisgevoel in Leimuiden. Binnenkort komen we met een actie voor iedereen en de kinderen van De Lei. Hou daarom onze website en Facebook in de gaten!’’ 


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.