Geen Koningsdag in Kaag en Braassem

Gisteren werd bekend dat samenkomsten tot 1 juni verboden zullen worden. Dat betekent dat ook de festiviteiten van Koningsdag in Kaag en Braassem niet door zullen gaan.

Verschillende comités laten al weten dat het feest niet door kan gaan dit jaar. Oranjecomité Juliana Roelofarendsveen laat weten zich nu te gaan focussen op de voorbereiding van de Oranjefeesten die 11 tot en met 20 september zullen plaatsvinden.

Ook Oranjevereniging Woubrugge laat van zich horen. ‘’Geen dorpsloop, geen Decathlon Dikkebandenrace, geen gezamenlijk georganiseerde Koningsspelen, geen Koningsdag.’’ Wel is er hoop, namelijk in de vorm van een nieuw bestuur. Hierin zal onder andere Daniek de Groot zich beraden op een alternatief.

Sportvereniging ROAC en de Vergulde Vos moeten ook noodgedwongen hun Koningsweekend afblazen. ‘’Wij hadden er enorm veel zin in en willen iedereen bedanken voor alle hulp bij de organisatie tot nu toe. Met koningsdag 2021 komen we keihard terug!’’


Meer nieuws

Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 14:39

Aantal coronapatiƫnten gestegen naar 8

Het aantal coronapatiënten in Kaag en Braassem is opnieuw gestegen. Het RIVM meldt dat er momenteel acht bevestigde patiënten zijn in de gemeente.

Overige vandaag 14:29

Eerste stap kerk Hoogmade gezet

De Hoogmadese pastorie van de Onze Lieve Vrouw-Geboorte kerk die in november afbrandde, mag deze week eindelijk weer betreden worden. 

Algemeen vandaag 13:01

Best gelezen berichten van vorige week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er allemaal vorige week? En welke berichten van de afgelopen week vonden jullie het meest interessant?

Algemeen vandaag 11:39

Fraudeurs actief op WhatsApp

Er zijn fraudeurs actief op WhatsApp. Door zich voor te doen als een familielid in financiële nood proberen ze iemand geld af te troggelen. De politie waarschuwt voor deze oplichters.

Advertorial Blog Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 11:03

''Ik beloof dat ik nooit meer ga klagen dat ik het druk heb''

Yoney Verschuur van Verschuur Watersport schreef een blog over de coronacrisis. ''Wat juist dé start van ons seizoen had moeten worden, is door de coronacrisis vrijwel stopgezet.''

Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 09:11

Tuinieren in de coronacrisis

We krijgen het advies om onze mentale gezondheid op peil te houden door te sporten en te bewegen. Maar hoe? Volkstuinders geven je de tip: ga de tuin in!