Chris Vogel

Geen sinterklaasintocht in Woubrugge

Dit jaar zal er geen sinterklaasintocht in Woubrugge zijn. Door corona is het helaas niet mogelijk de intocht op een veilige en verantwoorde manier plaats te laten vinden.

Op hun Woubrugse website laten Sint & Piet weten dat er voor zowel de organiserende mensen als de bezoekers te veel risico aan een intocht vast zitten. Ook is het lastig de veiligeid tijdens de intocht en het aansluitende feest in de sporthal te garanderen. Verder wensen zij iedereen een veilige viering thuis en op school en hopen Sint en Piet volgend jaar weer van de partij te zijn.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:34

Arbeidsmigranten mogen hun intrek nemen in zeilschool De Kaag

In het winterseizoen, van 1 november 2020 tot 1 april 2021, vangt zeilschool De Kaag arbeidsmigranten op. Burgemeester en wethouders van de gemeente Kaag en Braassem verstrekten vorige week een vergunning om de migranten in het aangrenzende pand van de zeilschool te vestigen. De vergunning zal eerst twee seizoenen worden getest.

Politiek vandaag 14:31

D66 lanceert krachtige organisatie met oog op verkiezingen

De D66-afdelingen Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem en Nieuwkoop gaan sinds woensdag 25 november samen verder als D66 Groene Hart. De reden voor de samenvoeging is een behoefte aan meer slagkracht in de regio, wat betreft D66 speerpunten waaronder duurzaamheid, onderwijs en klimaat. 

Wonen en bouwen gisteren 17:23

Sloop voormalig café ’t Lage Land van start

Woensdag 18 november zijn de sloopwerkzaamheden van café ’t Lage Land in Oud Ade van start gegaan. De slopers zijn begonnen met de achterkant van het pand om zo naar voren te werken. Op de locatie aan de Leidseweg worden tien appartementen gerealiseerd.