Google Street View

Gemeente geeft akkoord om De Schakel te slopen

Op woensdag 6 januari 2021 is VSM Sloopwerken B.V. in opdracht van de gemeente Kaag en Braassem begonnen met het ontmantelen van basisschool de Schakel, gelegen aan de Griede 22-24 te Leimuiden. De sloopwerkzaamheden zullen eind januari / begin februari starten en zullen ongeveer vijf weken duren.

De werkzaamheden zijn nodig ter voorbereiding op de herinrichting van dit gebied en voor de aanleg van groen- en speelvoorzieningen. VSM Sloopwerken B.V. zal op werkdagen werken van 07:00 uur tot 19:00 uur en indien nodig op zaterdag van 07:00 uur tot 16:00 uur.

Allereerst wordt de school ontmanteld en daarna volgt de constructieve sloop. VSM Sloopwerken B.V. laat weten bij de uitvoering voor zo min mogelijk hinder te zorgen. Tijdens het slopen van de school zal er rekening worden gehouden met het zoveel mogelijk beperken van geluids- en triloverlast. Bij stofvorming zal er direct met water worden gespoeld.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.