Pixabay

Gemeente introduceert elektrische dorpsauto's

De gemeente Kaag en Braassem introduceert binnenkort elektrische dorpsauto’s. Hiermee biedt de gemeente de mogelijkheid om afstand te doen van uw huidige auto en een bijdrage te leveren aan een beter milieu. De inwoners van Hoogmade kunnen als eerste gebruik maken van de elektrische auto. Het duurzame voertuig is voor iedereen toegankelijk. Een deelnemer betaalt €5 euro per maand, €2,75 per uur en €0,05 cent per kilometer. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Kom dan op woensdag 4 september om 19:00 uur naar het gemeentehuis in Roelofarendsveen of om 20:30 uur naar De Stal in Hoogmade.

De inwoners van Hoogmade kunnen binnenkort gebruik maken van een dorpsauto. Goed voor het milieu en goed voor de portemonee. Deze elektrische auto is van niemand en toch tegelijkertijd van iedereen. Wie in deze dorpsauto wil rijden, betaalt als deelnemer 5 euro per maand, 2,75 euro per uur en 5 cent per kilometer.

U kan meer informatie vinden op woensdag 4 september om 19.00 uur in het gemeentehuis Roelofarendsveen of om 20.30 uur in De Stal in Hoogmade.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.