Pixabay

Gemeente zoekt kleding, boeken en tijdschriften voor Oekraïense vluchtelingen

Heb jij kleding die je niet meer draagt? De gemeente kan deze kleding goed gebruiken voor Oekraïense vluchtelingen die in Kaag en Braassem verblijven. Daarnaast zijn boeken en tijdschriften in het Oekraïens en Russisch ook zeer welkom.

De vluchtelingen uit Oekraïne die in onze gemeente verblijven (zowel op de gemeentelijke als op de particuliere opvanglocaties) hebben geregeld kleding nodig. Zij kunnen terecht bij Kringloop Alkemade in Roelofarendsveen waar zij gratis kleding kunnen uitzoeken. Heb jij nog dames-, heren- of kinderkleding dat schoon en netjes is? Geef dit dan af bij Kringloop Alkemade (open van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 15:30 uur). Adres: Conservenweg 191 in Roelofarendsveen.

Ook zoekt de gemeente nog steeds boeken en tijdschriften in het Oekraïens en Russisch voor de opvanglocatie in Roelofarendsveen. “Daar worden onze gasten heel blij van!” Heb jij toevallig iets liggen? Dan vraagt de gemeente om dat binnen de openingstijden van het gemeentehuis af te geven bij de balie of in de speciale doos te doen die in het halletje bij de ingang staat. Het gemeentehuis is open van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 17:00 uur en vrijdag van 08:30 uur tot 12:30 uur (met uitzondering van de feestdagen). Je kunt dan altijd in de hal terecht.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.