pixabay

Genoeg alternatieven voor Feest! in Oude Wetering

Helaas kan ook dit jaar Feest! in Oude Wetering niet doorgaan. Maar niet getreurd, er zijn een aantal leuke alternatieven die iedereen gewoon vanuit huis kan doen!

Feestcommissie Oude Wetering gaat op zoek naar de legomaster van Kaag en Braassem. Maak thuis een bouwwerk van lego en stuur hier een foto van naar de organisatie.

Een mooi landschap, een dier of een sprookjesfiguur, ook dit jaar kunnen er prijzen gewonnen worden met mooie straattekeningen. Ga thuis creatief aan de slag met stoepkrijt en maak hier een foto van.

De Tour de Braassem en de puzzelwandeltocht kunnen dit jaar op eigen gelegenheid gefietst of gewandeld worden. Bij de puzzelwandeltocht zijn er zelfs prijzen te winnen! Hou de Facebook van Feest! in Oude Wetering in de gaten of www.feestcommissie.org voor meer informatie en de route.

Foto’s van legobouwwerken, straattekeningen, de fietstocht en het antwoord van de puzzelwandeltocht kunnen verstuurd worden naar info@feestcommissie.org of via WhatsApp maar +31 6 39575710. Vergeet niet je naam, leeftijd en telefoonnummer bij het bericht te vermelden.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.