pixabay

Genoeg alternatieven voor Feest! in Oude Wetering

Helaas kan ook dit jaar Feest! in Oude Wetering niet doorgaan. Maar niet getreurd, er zijn een aantal leuke alternatieven die iedereen gewoon vanuit huis kan doen!

Feestcommissie Oude Wetering gaat op zoek naar de legomaster van Kaag en Braassem. Maak thuis een bouwwerk van lego en stuur hier een foto van naar de organisatie.

Een mooi landschap, een dier of een sprookjesfiguur, ook dit jaar kunnen er prijzen gewonnen worden met mooie straattekeningen. Ga thuis creatief aan de slag met stoepkrijt en maak hier een foto van.

De Tour de Braassem en de puzzelwandeltocht kunnen dit jaar op eigen gelegenheid gefietst of gewandeld worden. Bij de puzzelwandeltocht zijn er zelfs prijzen te winnen! Hou de Facebook van Feest! in Oude Wetering in de gaten of www.feestcommissie.org voor meer informatie en de route.

Foto’s van legobouwwerken, straattekeningen, de fietstocht en het antwoord van de puzzelwandeltocht kunnen verstuurd worden naar info@feestcommissie.org of via WhatsApp maar +31 6 39575710. Vergeet niet je naam, leeftijd en telefoonnummer bij het bericht te vermelden.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.