Pro Kaag en Braassem

Genomineerden bekend: stemmen voor de PRO Goed voor elkaar bokaal

Leden van PRO Kaag en Braassem nomineerden zeven verenigingen en organisaties uit Kaag en Braasem voor de PRO Goed voor elkaar bokaal. Hier vind je de genomineerden (in willekeurige volgorde).

  • Koor Joy
  • Js Meddle
  • Voedselbank KBEN
  • Fietsmaatjes Kaag en Braassem
  • Oranjevereniging Rijnsaterwoude
  • Zwembad de Kleine Oase
  • Stichting Groen Licht

Stemmen

Alle inwoners van Kaag en Braassem mogen nu hun stem uitbrengen op een genomineerde naar keuze. Wie op 23 maart het meeste stemmen heeft, wint €500 en eeuwige roem. Stemmen kan tot en met 22 maart, via de website van PRO Kaag en Braassem

Waarom de PRO Goed voor elkaar bokaal?

PRO Kaag en Braassem gelooft in de kracht van onze inwoners. Er zijn ontzettend veel mensen in onze gemeente die zich inzetten om onze gemeente mooier, gezonder, gezelliger of duurzamer te maken. Samen zorgen we ervoor dat Kaag en Braassem een fijne gemeente is om in te wonen. Daarom zet PRO Kaag en Braassem jaarlijks een flink deel van de contributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. Lokale initiatieven willen we belonen; met een mooi geldbedrag, en met een compliment. Alleen het initiatief met de meeste stemmen gaat er met het geldbedrag en de bokaal vandoor, maar het compliment is natuurlijk voor iedereen die zich op welke manier dan ook inzet voor onze inwoners.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!