Josh Walet

Geslaagde informatiemarkt over projecten in de gemeente

Op 25 mei werd een informatiemarkt georganiseerd in 'Die Twee' in Woubrugge. Tijdens deze bijeenkomst konden inwoners informatie krijgen over projecten in gemeente Kaag en Braasem en konden zij hun ideeën delen. 

De gemeente Kaag en Braassem kijkt tevreden terug op een succesvolle informatiemarkt. "Van alle projecten kon de meeste actuele informatie worden gedeeld en ook suggesties van inwoners worden opgehaald."
 
Voor één project in Woubrugge is dit minder goed gegaan. "Het project Bateweg kan alleen slagen met voldoende betrokkenheid en inbreng vanuit het dorp. Daarom hebben wij besloten om op een later moment een specifieke bijeenkomst voor dit project te beleggen met een aantal varianten voor de inrichting van deze verkeersader voor het dorp", aldus de gemeente. 
 
Tijdens deze bijeenkomst zullen vraagstukken van verkeersveiligheid, parkeren, indeling van de weg en trottoir, bomen en andere zaken aan bod. "Wij zullen dan een aantal scenario’s voorleggen waarin deze keuzes naar voren komen. Voor de bijeenkomst zullen alle inwoners van Woubrugge worden uitgenodigd want uiteraard is het ook voor alle dorpsbewoners van belang."
 

Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.