Gevolgen coronavirus nu ook merkbaar in Kaag en Braassem

Langzaamaan beginnen de gevolgen van het coronavirus ook in onze gemeente merkbaar te worden.

Lazen we eerder al dat er een run was op desinfecterende gels in de supermarkten, zijn er nu ook diverse evenementen afgelast.

Zo is de Tribute Night met Doe Maar en UKQueen, die vrijdag 13 maart gehouden zou worden, verplaatst naar 23 oktober. Ook de reünie van Rijnsaterwoudenaren van 14 maart is (tijdelijk) afgelast. De startersbijeenkomst die Stichting Fietsmaatjes aanstaande vrijdag 13 maart zou houden is vervallen en de fietsen blijven, in afwachting van nieuwe richtlijnen en ontwikkelingen, minimaal twee weken langer in de fietsenstalling.

Ook het bedrijfsleven krijgt de nodige klappen.  Zo heeft het Veense interieurbouwbedrijf 4StandIn werktijdverkorting aangevraagd voor haar 14 werknemers. Het bedrijf is actief in de evenementenbranche en zag zo'n 70% van de opdrachtgevers wegvallen. Meer lezen? Klik hier


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.