Dennis

Gezellige drukte bij luchtkussenfestival

12 luchtkussens en een dolle stier stonden er vandaag op de Landijsbaan. Gelukkig wisten genoeg kinderen het terrein nog te vinden. Het werd een mooi feestje, vanmiddag in Oude Wetering.

De mannen van het Oranjecomité waren er al vroeg druk mee. De luchtkussens ophalen, neerzetten en vervolgens opblazen. Uiteraard ging dat laatste automatisch, dus dat was geen probleem. Het blijft op zo'n festival lastig voor de mannen om alles in de gaten te houden, daarom werden ze bijgestaan door de MAVO klas 3 van het Vissser uit Leiderdorp. Deze kinderen hielden een oogje in het zeil bij de kussens en dat deden ze prima. Enorm bedankt daarvoor.

DSC_1696.JPG

Uiteraard waren er ook nu de nodige restricties. Zo was er voor de ouders een "terras" gemaakt, waar zij konden zitten. De kinderen daarentegen konden vrolijk hun gang gaan en klimmen, klauteren en glijden dat het een lieve lust was. De BOA's kwamen nog even een kijkje nemen en zagen dat het goed was. Zo had iedereen een mooie middag. 

 

Voor meer foto's klik hier.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen 22 okt. 2021 15:10

Prematuren/couveusekinderen en prikkelverwerking

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby? Onder andere de prikkelverwerking kan erdoor verstoord raken.

Overige 22 okt. 2021 12:00

BoerenLeidse scoort hoog in regionale kaaskeuring

Na een jaar corona-onderbreking werd donderdag 21 oktober in Zoeterwoude weer de jaarlijkse Rondom Leiden kaaskeuring gehouden. Dit jaar werd de familie Kwakernaak uit Oud Ade uitgeroepen tot beste zelfkazers uit de Leidse regio. Met een zeer hoge score voor hun jonge Boeren Leidse én hun belegen Boeren Leidse kaas wonnen zij de wisseltrofee, het Leidse kaasmeisje. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 21 okt. 2021 16:38

Prikken zonder afspraak in Leimuiden

Op dinsdag 2 en woensdag 3 november van 13:00 – 19:00 uur in Sporthal Het Spant, Larikslaan 20, kun je zonder afspraak terecht voor een coronavaccinatie.

Overige 21 okt. 2021 15:00

Herkenbare voorstelling over dementie

Samen met Dementie Vriendelijk Kaag en Braassem organiseert WIJ Presenteert zondagmiddag 7 november de toneelvoorstelling Oploskoffie van Pythia Winia in de Alkeburcht in Roelofarendsveen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Advertorial Winkels 21 okt. 2021 13:24

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...