VAK Alkemade

Gezellige Lego Play day in Rijpwetering

Ook dit jaar staat de agenda van de VAK Alkemade weer vol met activiteiten. Gisteren was in Rijpwetering de eerste van het nieuwe jaar. De LEGO playday.

In de kantine van ROAC waren de tafels en speelplekken gevuld met LEGO. Zo'n 140 kinderen wisten op deze grauwe dag de weg naar het Hertogspark te vinden. Fanatiek maakten ze de mooiste bouwwerken met de gekleurde steentjes. De jury had het dan ook flink lastig om de winnaars te kiezen. Wie even geen zin had om te bouwen, kn in de sporthal lekker klimmen, ravotten en klauteren. Maar ook in de kantine zelf waren nog wat spelletjes. 

 

Alle winnaars, meer foto's en de rest van de activiteiten van de VAK vindt u op https://www.facebook.com/vakalkemade/


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.