Ingezonden

Gezocht: enthousiaste Hoogmadenaar

Woon jij in Hoogmade, ben je 18 jaar of ouder en ben je enthousiast over het dorp? Dan is de dorpsraad van Hoogmade op zoek naar jou als nieuw bestuurslid.

"Nu het woord 'bestuur' is gevallen denken sommige dorpsgenoten al snel: 'Dat is niks voor mij, een ander kan dat veel beter'", begint de dorpsraad. "Die gedachte herkennen we maar al te goed. Het tekent ook de bescheidenheid van de inwoners. Maar laat die gedachte alsjeblieft een klein beetje los en luister even naar het gevoel dat Hoogmade bij je oproept. Meer positieve gevoelens dan negatieve? Dan ben je geslaagd voor de test en een geschikte kandidaat."

De dorpsraad zoekt een betrokken inwoner die wil meepraten over de leefbaarheid in het dorp en die goed weet wat verbeterd kan worden in Hoogmade. "Ben je bereid om dat met enige regelmaar te gaan doen, dan verwelkomen we je graag in ons bestuur." Hoewel het misschien wat ongemakkelijk zal zijn voor de gemiddelde Hoogmadenaar is het een goede bijdrage voor de gemeenschap.

Je tijd nemen om te denken? Dat kan, maar wacht niet te lang. "In oktober hebben we onze algemene ledenvergadering en we gunnen de kersverse aanwinst een hartelijk welkomstapplaus van de aanwezigen", aldus de raad. "Dus: wees welkom enthousiaste dorpsgenoot, graag tot gauw!"


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.