GoldenWay Stables sluit per 1 juli de deuren

De familie Puts heeft sinds september 2013 Hippisch Centrum GoldenWay Stables in Woubrugge. Sindsdien zijn ze een begrip in zowel de dessuur- als westerngemeenschap. Maar nu moeten ze de deuren sluiten. 

Hippisch Centrum GoldenWay Stables legt de link tussen dressuur, springen en western riding in de breedste zin van het woord, zo zegt het bedrijf zelf. Het bedrijf in Woubrugge zou begin dit jaar in eerste instantie het veld moeten ruimen, maar toen er weer investeerders werden gevonden kon het bedrijf blijven bestaan. De toekomst zag er toen rooskleurig uit voor de familie Puts, maar nu is het bedrijf genoodzaakt om alsnog dicht te gaan. Vanaf 1 juli 2020 zal GoldenWay Stables definitief de deuren sluiten.


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.