Ingezonden

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Maar liefst 50 kinderen waren aanwezig bij deze eerste editie van dit seizoen. Een mooi begin van een nieuwe reeks afleveringen waarin wij jongens en meisjes van vier en vijf jaar oud op een speelse manier kennis willen laten maken met voetbal.

Zo leerde zij ook vandaag om in teamverband samen te spelen, en natuurlijk zoveel mogelijk doelpunten te maken, want ja, dat hoort er natuurlijk ook bij. Het aanwezige publiek werd getrakteerd met spectaculaire doelpunten en fraaie acties.

Na diverse potjes te hebben gespeeld sloeg bij sommige de vermoeidheid wel een klein beetje toe, maar opgeven wilde zij nog niet want het was het de hoogste tijd voor de penalty’s. En wat vlogen die ballen er mooi in zeg, de een was nog mooier dan de ander.

Hierna was het de hoogste tijd voor de welbekende 3e helft waarin er altijd nog even wat gedronken wordt en de spelers de wedstrijd nog even nabespreken! Ook voor onze sterren in spe was dit niet anders, en werden zij op het terras nog even getrakteerd op lekkere koude limonade.

Nu was het moment aangebroken dat zij hun prachtige tenues van o.a. Barcelona, Juventus, Ajax en PSV weer in moesten leveren. Dat vonden ze natuurlijk wel heel erg jammer, maar deze moeten door de wasploeg weer netjes gewassen en gestreken worden zodat we met volgende aflevering op zondag 10 oktober weer mooie schone tenues hebben voor onze kanjers.

Wil jij er zondag 10 oktober ook graag bij zijn, vraag dan aan jou ouders of ze jou snel opgeven voor de aflevering voor zondag 10 oktober.

Opgeven kan via minichampionsleague@emm21.nl

Maar er is meer!

Ben jij op zoek naar een leuke sport, maar weet je niet wat? Geef je dan op voor de Mini Champs bij E.M.M. Hierbij worden wekelijks (elke zondagochtend van 10:30- 11:30) diverse sportonderdelen gedaan (dus niet alleen voetbal) maar allemaal leuke sporten!

Voor meer info, of opgeven voor de Minichamps!  minichamps@emm21.nl


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.