Ingezonden

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 10 oktober was er bij E.M.M weer een nieuwe aflevering van de mini Champions league. Bij de eerste aflevering hadden we 50 aanmeldingen, voor deze aflevering hadden maar liefst 60 kinderen zich aangemeld, heel begrijpelijk, want meedoen met de Mini Champions League dat wil je als kind zijnde natuurlijk niet missen.

(Tekst loopt door onder foto)

WhatsApp Image 2021-10-10 at 20.09.19.jpeg

Onder een stralend zonnetje betraden de topspelers in spe, het vers gemaaide kunstgrasveld.

De organisatie had de veldjes alweer uitgezet waar Europese topclubs de strijd met elkaar aangingen.

Ook deze aflevering stond weer bol van spannende wedstrijden en spectaculaire acties, het massaal toegestroomde publiek wist niet wat ze zagen, zoveel topspelers op een veld, zoiets kan natuurlijk alleen bij EMM’21.

 

Zo als gebruikelijk werden de deelnemers na afloop weer getrakteerd op heerlijke koude limonade, dat gaat er natuurlijk wel in na een uurtje intensieve beweging.

Zo kwam er alweer een einde aan deze geslaagde aflevering van de mini Champions league.

Zondag 24 oktober is er weer een nieuwe aflevering.

Wil jij hier graag bij zijn? Geef je dan voor vrijdagavond 22 oktober op, dit kan via minichampionsleague@emm21.nl

Maar er is meer!

Ben jij op zoek naar een leuke sport, maar weet je niet wat?

Geef je dan op voor de Mini Champs bij E.M.M.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen 22 okt. 2021 15:10

Prematuren/couveusekinderen en prikkelverwerking

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby? Onder andere de prikkelverwerking kan erdoor verstoord raken.

Overige 22 okt. 2021 12:00

BoerenLeidse scoort hoog in regionale kaaskeuring

Na een jaar corona-onderbreking werd donderdag 21 oktober in Zoeterwoude weer de jaarlijkse Rondom Leiden kaaskeuring gehouden. Dit jaar werd de familie Kwakernaak uit Oud Ade uitgeroepen tot beste zelfkazers uit de Leidse regio. Met een zeer hoge score voor hun jonge Boeren Leidse én hun belegen Boeren Leidse kaas wonnen zij de wisseltrofee, het Leidse kaasmeisje. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 21 okt. 2021 16:38

Prikken zonder afspraak in Leimuiden

Op dinsdag 2 en woensdag 3 november van 13:00 – 19:00 uur in Sporthal Het Spant, Larikslaan 20, kun je zonder afspraak terecht voor een coronavaccinatie.

Overige 21 okt. 2021 15:00

Herkenbare voorstelling over dementie

Samen met Dementie Vriendelijk Kaag en Braassem organiseert WIJ Presenteert zondagmiddag 7 november de toneelvoorstelling Oploskoffie van Pythia Winia in de Alkeburcht in Roelofarendsveen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Advertorial Winkels 21 okt. 2021 13:24

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...