Pixabay

Grote storing aan Liander elektra-kabel-net zorgt voor problemen in Rijnsaterwoude

Op dinsdag 16 maart tegen het einde van de ochtend is er een grote storing geconstateerd aan het Liander elektra-kabel-net van de openbare verlichting. Hierdoor brandt een groot deel van de lichtmasten in Rijnsaterwoude niet. 

De problemen met de lichtmasten bevinden zich aan de Kerkweg, Van Wassenaerlaan, Schoolstraat, Meerbon, Suyderbon, Overbuurt en op een deel van de Herenweg. 

Netbeheerder Liander is op de hoogte gebracht van de storing. Liander werkt met man en macht om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. 

Hoelang dit nog gaat duren is niet bekend.  


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.