Pixabay

Grote storing aan Liander elektra-kabel-net zorgt voor problemen in Rijnsaterwoude

Op dinsdag 16 maart tegen het einde van de ochtend is er een grote storing geconstateerd aan het Liander elektra-kabel-net van de openbare verlichting. Hierdoor brandt een groot deel van de lichtmasten in Rijnsaterwoude niet. 

De problemen met de lichtmasten bevinden zich aan de Kerkweg, Van Wassenaerlaan, Schoolstraat, Meerbon, Suyderbon, Overbuurt en op een deel van de Herenweg. 

Netbeheerder Liander is op de hoogte gebracht van de storing. Liander werkt met man en macht om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. 

Hoelang dit nog gaat duren is niet bekend.  


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.