Aad Hogenboom

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.

“Tot voor kort gingen mannen vaak naar de stad voor een goede knipbeurt of het trimmen van een baard”, verteld Loes van der Kamp, eigenaresse van Loes Sun&beauty over de samenwerking die zij is aangegaan met barber Reynold Ramos. “Er komen veel mannen bij mij zonnen en een goeie barber leek mij een mooie aanvulling op mijn zonne- en beautyshop, “vervolgt ze. Nadat haar vriend Reynold tegengekomen was, volgde er een gesprek, waarna besloten werd tot de samenwerking.

Tekst gaat verder onder de foto!

First trim opening

De verbouwing van de shop is gedaan door de vriend van Loes. Hij maakt ook de illusies voor Hans Klok. Toen Klok hoorde van de opening, bood hij spontaan aan deze te verrichten. Zo kon het gebeuren dat de wereldberoemde illusionist afgelopen zaterdag in Roelofarendsveen de opening van de shop verrichtte en passant nog wat goocheltrucs ten beste gaf.

Tekst gaat verder onder de foto!

Hans Klok opent First Trim

First Trim Barbershop is gevestigd aan Noordeinde 98 in Roelofarendsveen en is vijf dagen per week geopend. Op dinsdag en woensdag van 09.30 tot 18.30 uur, op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Een afspraak maken kan via www.firsttrim.nl of door te bellen naar 071 – 785 7863


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.