Hardlopen langs de Drecht

Zondag 19 Januari vindt de 51e editie van de Goedhart Drechtloop plaats. De start en finish is bij de Beukenlaan in Leimuiden, nabij het sportcomplex van SV Kickers '69.

Ook dit jaar zijn er weer diverse afstanden af te leggen langs de oevers van de Drecht. Er staan onder andere een peuterloop, een 10 mijl loop (16,1 km), een wandeltocht van 10 kilometer, en een loop van 4 kilometer op het programma. De loop wordt georganiseerd door AV kickers '92. De start is aan de Beukenlaan.

Het volledige programma kun je vinden op www.drechtloop.nl. Loop jij ook mee?


Meer nieuws

Overige vandaag 14:05

Kattenkwaad in Mariakapel Oude Wetering

De laatste tijd heeft de Mariakapel in Oude Wetering steeds meer te maken met kattenkwaad. Het kerkbestuur doet een oproep om te vragen op te letten. 

Overige vandaag 11:18

Dier te water in Oud Ade

Er is vanmorgen vroeg een schaap in de sloot gevallen aan de N445 te Oud Ade. De brandweer is te hulp geschoten.

Overige vandaag 11:08

Bestuurster aan de kant gezet

Gisteren werd er een vrouw aan de kant gezet door de politie in Roelofarendsveen. Zij mocht vervolgens niet meer verder rijden.

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.