Heel Woubrugge aan de nasi

Heel Woubrugge komt op voor Jian Zhu, de eigenaar van het Chinees afhaalrestaurant Eastern Express. Hij moest zijn toko sluiten wegens € 12.000 verlies sinds februari. Na dit nieuws ging Woubrugge massaal Chinees eten.

Toen Daniek de Groot loempia’s ging halen hoorde ze het vervelende nieuws. Het zou de laatste keer zijn. Omdat Daniek dat zo jammer vond, plaatste hij een oproep via Facebook aan alle Woubruggenaren om Chinees te gaan halen. En met succes. De dagen erna steeg zijn omzet zodanig dat hij niet meer hoefde te stoppen.

Op advies van klanten en vrienden uit het dorp heeft de eigenaar een website en een Facebook gemaakt en kun je nu ook je eten laten bezorgen. Zo bouwde Daniek een website voor hem en houdt Léon Hanswijk van café de Jager een Facebookpagina voor hem bij. Aan promotie ook geen gebrek, dit wordt geregeld door Annemarie en Cees van Raad, van de fietsenwinkel naastgelegen.

Ook zijn bewoners bezig met een promotie-actie op de jaarlijkse Watercreatiedag in Woubrugge. Hier kan iedereen voor een kleine prijs Chinees eten proeven. Ook willen de bewoners de Chinees meer op de kaart zetten in Hoogmade, waar nog geen Chinees is.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.