Heel Woubrugge aan de nasi

Heel Woubrugge komt op voor Jian Zhu, de eigenaar van het Chinees afhaalrestaurant Eastern Express. Hij moest zijn toko sluiten wegens € 12.000 verlies sinds februari. Na dit nieuws ging Woubrugge massaal Chinees eten.

Toen Daniek de Groot loempia’s ging halen hoorde ze het vervelende nieuws. Het zou de laatste keer zijn. Omdat Daniek dat zo jammer vond, plaatste hij een oproep via Facebook aan alle Woubruggenaren om Chinees te gaan halen. En met succes. De dagen erna steeg zijn omzet zodanig dat hij niet meer hoefde te stoppen.

Op advies van klanten en vrienden uit het dorp heeft de eigenaar een website en een Facebook gemaakt en kun je nu ook je eten laten bezorgen. Zo bouwde Daniek een website voor hem en houdt Léon Hanswijk van café de Jager een Facebookpagina voor hem bij. Aan promotie ook geen gebrek, dit wordt geregeld door Annemarie en Cees van Raad, van de fietsenwinkel naastgelegen.

Ook zijn bewoners bezig met een promotie-actie op de jaarlijkse Watercreatiedag in Woubrugge. Hier kan iedereen voor een kleine prijs Chinees eten proeven. Ook willen de bewoners de Chinees meer op de kaart zetten in Hoogmade, waar nog geen Chinees is.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.