Brandweer Woubrugge

Hekwerk en oefenwrakken van Brandweer Woubrugge vernield

Bij de brandweer in Woubrugge zijn spullen vernield die zij als oefenmateriaal gebruiken. Volgens de brandweer zijn het jongelui die de schade hebben aangericht. Daarom richt Brandweer Woubrugge zich tot deze jongelui: “Zoek alsjeblieft een andere, maar dan positieve uitlaatklep en laat onze spullen heel!”

Op Facebook laat Brandweer Woubrugge in een statement weten: “Het is best begrijpelijk dat sommige jonge mensen zich, juist in deze tijd van beperkingen, behoorlijk vervelen. Maar voor diegenen die ons hekwerk en de ons geleverde oefenwrakken gesloopt hebben; zoek alsjeblieft een andere, maar dan positieve uitlaatklep en laat onze spullen heel!"

Ze vervolgen: "Wat voor jullie maar een lege auto lijkt is voor ons waardevol oefenmateriaal. Deze worden speciaal voor ons geleverd en door ons gebruikt bij belangrijke oefenmomenten. Zo behouden wij onze bekwaamheid om jou, of iemand anders te bevrijden uit zijn of haar auto na een aanrijding als dat nodig mocht zijn. Te hopen dat dit voor jou nooit van toepassing is, maar toch…”

Daarom roept de brandweer jongeren op om eerst na te denken voordat ze iets vernielen. “Gebruik je verstand en laat ons materiaal heel zodat wij ons ding kunnen doen. Zoek een hobby. Of kom eens een keer kijken op één van onze oefenavonden. En wie weet vind je ons werk zo interessant dat je ons team nog eens komt versterken!”


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.