Ingezonden

Heren 1 van Alkemade komt te kort tegen De Snippen

Op zaterdag 15 oktober mocht de Heren 1 van Alkemade aantreden tegen De Snippen uit Amstelveen. De Snippen is al jarenlang een sterke vaste tegenstander in de Derde Klasse bond. 

Alkemade begon de wedstrijd in de eerste periode sterk maar kon, mede door het goede keepwerk van de tegenpartij, helaas niet de overwinning mee naar huis nemen.Het eerste doelpunt viel al na 15 seconden voor De Snippen. Vrijwel direct daarna maakte Alkemade weer gelijk door een treffer van Jack Geerlings. De eerste periode ging gelijk op en eindigde in een 4-3 voorsprong voor De Snippen. In de tweede periode liep De Snippen met twee doelpunten uit door onder andere diverse uitsluitingen aan de kant van Alkemade. De derde periode ging weer gelijk op en maakte zowel De Snippen als Alkemade allebei een goal wat de stand op een 7-4 achterstand bracht.De Heren van Alkemade kregen in de vierde periode instructie om diverse risico’s te nemen in de hoop de stand weer gelijk te brengen. Helaas pakte dit nadelig uit voor Alkemade en werd de voorsprong voor De Snippen groter. Door goals van Bob van Egmond en Robin Lauwers eindigde de stand in 12-6 voor De Snippen.Een positief punt van de wedstrijd is dat de Heren van Alkemade vier van de vijf overtal situaties hebben bekroond met een doelpunt. De doelpuntmakers waren Bob van Egmond (2), Stephan Brug (1), Jack Geerlings (1), Robin Lauwers (1) en Timo Bongers (1).


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.