Ingezonden

Heren 1 van Alkemade komt te kort tegen De Snippen

Op zaterdag 15 oktober mocht de Heren 1 van Alkemade aantreden tegen De Snippen uit Amstelveen. De Snippen is al jarenlang een sterke vaste tegenstander in de Derde Klasse bond. 

Alkemade begon de wedstrijd in de eerste periode sterk maar kon, mede door het goede keepwerk van de tegenpartij, helaas niet de overwinning mee naar huis nemen.Het eerste doelpunt viel al na 15 seconden voor De Snippen. Vrijwel direct daarna maakte Alkemade weer gelijk door een treffer van Jack Geerlings. De eerste periode ging gelijk op en eindigde in een 4-3 voorsprong voor De Snippen. In de tweede periode liep De Snippen met twee doelpunten uit door onder andere diverse uitsluitingen aan de kant van Alkemade. De derde periode ging weer gelijk op en maakte zowel De Snippen als Alkemade allebei een goal wat de stand op een 7-4 achterstand bracht.De Heren van Alkemade kregen in de vierde periode instructie om diverse risico’s te nemen in de hoop de stand weer gelijk te brengen. Helaas pakte dit nadelig uit voor Alkemade en werd de voorsprong voor De Snippen groter. Door goals van Bob van Egmond en Robin Lauwers eindigde de stand in 12-6 voor De Snippen.Een positief punt van de wedstrijd is dat de Heren van Alkemade vier van de vijf overtal situaties hebben bekroond met een doelpunt. De doelpuntmakers waren Bob van Egmond (2), Stephan Brug (1), Jack Geerlings (1), Robin Lauwers (1) en Timo Bongers (1).


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.