WIJ Presenteert

Herkenbare voorstelling over dementie

Samen met Dementie Vriendelijk Kaag en Braassem organiseert WIJ Presenteert zondagmiddag 7 november de toneelvoorstelling Oploskoffie van Pythia Winia in de Alkeburcht in Roelofarendsveen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Oploskoffie is een aangrijpende en uiterst herkenbare voorstelling over dementie en wat dit doet met de directe omgeving van iemand met dementie. Het publiek krijgt geen onverdund leed, maar een voorstelling met óók humor...

Over taboes en ervaringen

Recht uit het hart en respectvol slaat ‘ervaringsdeskundige’ Pythia heersende taboes over en benoemt ze wat soms zo pijnlijk is. Oploskoffie heeft autobiografische elementen aangevuld met 'geleende' ervaringen van anderen.

Plaatsen beschikbaar

Kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar via www.wijpresenteert.nl.


Meer nieuws

Overige 25 nov. 2021 10:21

Scouting '63 plaatst zonnepanelen

Scouting '63 heeft afgelopen zomer, in samenwerking met Stichting Fonds Alphen en omstreken en J. de Groot BV Elektrotechniek & Beveiliging uit Zoeterwoude zonnepanelen geïnstalleerd.

Politie 24 nov. 2021 16:10

Verkeersconflict eindigt in vernieling van een auto

Woensdag heeft er in de vroege ochtend een verkeersconflict plaatsgevonden. Het conflict begon op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en eindigde op de rotonde aan de N207 in Leimuiden.

Advertorial Winkels 24 nov. 2021 14:49

De leukste kadootjes vind je bij Tuinkadootjes

Helaas zijn de winterfairs dit jaar bijna allemaal geannuleerd, maar Tuinkadootjes laat zich niet kennen! Zij hebben een pop-up store gemaakt met hun leukste kadootjes voor in de schoen of onder de boom.