Gemeente Kaag en Braassem

Het raadsakkoord van 2022-2026 is vastgesteld

In de raadsvergadering van 30 mei 2022 is het raadsakkoord 2022-2026 vastgesteld.

'Samen bouwen aan de toekomst van onze dorpen'. Dat is de titel van het raadsakkoord dat in de raadsvergadering van 30 mei 2022 met trots is vastgesteld. "Het akkoord biedt de mogelijkheid de rol tussen college en raad scherper te organiseren. Daar waar wij het eens zijn kan het toekomstige college direct aan de slag en kunnen wij dit ook aan hen overlaten", aldus Sandra de Wagenaar.

"Met elkaar hebben we de schouders eronder gezet, de gesprekken gevoerd en uiteindelijk meegeschreven aan de tekst zoals deze in het akkoord is opgenomen. Zo hebben wij letterlijk met elkaar gebouwd aan dit akkoord en
met dit akkoord gaan we 'samen bouwen aan de toekomst van onze dorpen'."

Nu breekt de volgende fase aan, waarin gestart wordt met de samenstelling van het nieuwe college. Dit gebeurt onder leiding van formateur Sandra de Wagenaar, lijsttrekker en fractievoorzitter van PRO Kaag en Braassem.


Meer nieuws

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.

Overige 11 aug. 2022 18:00

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!