Dennis

Het voormalig gemeentehuis in Rijnsaterwoude gaat 25 februari in de verkoop

Donderdag 25 februari start de verkoop van Het Raadshuis in Rijnsaterwoude. Er komen onder andere acht koopappartementen in het oude gemeentehuis aan de Herenweg. 

Het voormalige gemeentehuis aan de Herenweg in Rijnsaterwoude, wordt getransformeerd tot acht vrije sector koopappartementen, zeven huurappartementen en een Integraal Kindcentrum (IKC). Basisschool Kinderarcke en kinderopvang Snoopy gaan zich hier huisvesten. Achter het gebouw komt ook nog een Tiny Forest, waar iedereen welkom is om een bijdrage te leveren aan de natuurtuin. 

Verkoop in coronatijd 

De verkoop van de acht koopappartementen gaat 25 februari van start van 16.00 uur tot 17.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen zal de verkoop anders dan normaal verlopen. Bij het parkeerterrein achter het gemeentehuis in Rijnsaterwoude bevindt zich een Drive-Thru. Hier kan je met de auto langs het loket om de verkoopdocumentatie op te halen. Daar is ook een verkoopmedewerker aanwezig voor verdere vragen. 

Daarnaast is het mogelijk om vanaf donderdag 25 februari 17.00 uur een afspraak te maken met een verkoopmedewerker. Hier kan je op maandag 1 maart of op dinsdag 2 maart via Zoom, Teams of telefonisch vragen stellen. 

Inschrijven kan nog tot 9 maart. Daarna worden de koopappartementen toegewezen. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.