Dennis

Het voormalig gemeentehuis in Rijnsaterwoude gaat 25 februari in de verkoop

Donderdag 25 februari start de verkoop van Het Raadshuis in Rijnsaterwoude. Er komen onder andere acht koopappartementen in het oude gemeentehuis aan de Herenweg. 

Het voormalige gemeentehuis aan de Herenweg in Rijnsaterwoude, wordt getransformeerd tot acht vrije sector koopappartementen, zeven huurappartementen en een Integraal Kindcentrum (IKC). Basisschool Kinderarcke en kinderopvang Snoopy gaan zich hier huisvesten. Achter het gebouw komt ook nog een Tiny Forest, waar iedereen welkom is om een bijdrage te leveren aan de natuurtuin. 

Verkoop in coronatijd 

De verkoop van de acht koopappartementen gaat 25 februari van start van 16.00 uur tot 17.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen zal de verkoop anders dan normaal verlopen. Bij het parkeerterrein achter het gemeentehuis in Rijnsaterwoude bevindt zich een Drive-Thru. Hier kan je met de auto langs het loket om de verkoopdocumentatie op te halen. Daar is ook een verkoopmedewerker aanwezig voor verdere vragen. 

Daarnaast is het mogelijk om vanaf donderdag 25 februari 17.00 uur een afspraak te maken met een verkoopmedewerker. Hier kan je op maandag 1 maart of op dinsdag 2 maart via Zoom, Teams of telefonisch vragen stellen. 

Inschrijven kan nog tot 9 maart. Daarna worden de koopappartementen toegewezen. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:25

Echtpaar Van Ruiten vandaag 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Van Ruiten uit Roelofarendsveen is vandaag 60 jaar getrouwd. Burgemeester Marina Van der Velde bracht een bezoekje aan dit zeer actieve stel dat nog steeds veel en ver fietst. ‘’Wat een prachtig moment!’’

Gemeente gisteren 15:11

Inzameldata oud papier maart

Vanaf augustus 2020 haalt Cyclus het oud papier op. De inzameldatum voor oud papier is zaterdag. De eerstvolgende inzameldatum voor het westen van de gemeente is 6 maart. In het oosten wordt het oud papier op 27 maart opgehaald.

Gemeente gisteren 13:36

Gemeente Kaag en Braassem geeft geen gehoor aan bezwaar huisvesting Kalmoeslaan

De gemeente Kaag en Braassem heeft eind februari twee woningen gereserveerd voor twee personen met een levensstijl die niet thuishoort in een woonwijk. Volgens omwonenden van de Kalmoeslaan in Rijnsaterwoude is de locatie te druk voor de twee individuen die juist in een prikkelarme omgeving moeten wonen. Uit de onlinebijeenkomst van donderdag 25 februari bleek de gemeente geen gehoor te geven aan het bezwaar van de omwonenden.

Cultuur 28 feb. 2021 11:48

Geen VGV '21

De aanhoudende pandemie heeft Splotsz doen besluiten ook dit jaar geen Veen Gaat Vreemd te vieren. Net als vorig jaar zal er ook dit jaar dus stil blijven in De Veen tijdens het paasweekeind.