De voetspecialist

Het zat er al een tijdje aan te komen, de voetspecialist gaat verhuizen!

Veel mensen hebben het al gemerkt, er is gestart met de verbouwing van het pand waar BITS workspaces gevestigd is. Dat geeft uiteraard rommel, geluidsoverlast en wat ongemak. BITS workspaces verhuist eind dit jaar naar een nieuwe locatie en krijgt een nieuwe naam: Tech Campus De school. Tech Campus De school wordt een plek om (online) te werken en studeren, zonder behandelkamers.

Reden voor de Voetspecialist om opzoek te gaan naar een nieuwe plek en die nieuwe plek is gevonden bij Nieuwetijdse Geneeswijzen in Oude Wetering aan de Veerstraat 33.

Vanaf 8 augustus verhuist de Voetspecialist naar de praktijk van Nieuwetijdse Geneeswijzen. Lekker in de buurt van Roelofarendsveen maar op een rustigere plek, waarbij mooie samenwerkingen kunnen ontstaan. Iedereen die dus vanaf 8 augustus een afspraak aan de Conservenweg had staan is welkom in de Veerstraat.

Op maandag en dinsdag is Voetspecialist Joyce Bogtman in Oude Wetering en op woensdagochtend in Haarlem werkzaam.

Voetspecialist Robin Captijn is op dinsdag en donderdag tot en met zaterdag in Ede en op woensdagen in Doorn werkzaam.


Meer nieuws

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.

Overige 11 aug. 2022 18:00

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!