Theater Castellum
Advertorial Cultuur

High Tea in Downton Abbey stijl bij Castellum

Vanaf 28 april a.s. draait de langverwachte tweede film over de bewoners van Downton Abbey en hun personeel in de Nederlandse bioscoop. Om dit te vieren, organiseert Castellum op zondag 1 mei, voorafgaand aan de film, een echte High Tea.

Voor €25,00 geniet je voorafgaand aan de film van koffie of thee naar keuze met heerlijke zoete én hartige hapjes. Daarna is het genieten van Downton Abbey, A New Era met de gehele originele cast, onthullende geheimen én een bruiloft. Such joy!
Kaarten voor de High Tea inclusief film op zondag 1 mei zijn nu te koop.

Nadat de familie Crawley in de vorige film koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van het Verenigd Koninkrijk, bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur en reizen ze af naar het zuiden van Frankrijk Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft kunnen bemachtigen. Zoals gewoonlijk komt een bezoek van de Crawleys met een hoop drama.

Downton Abbey, A New Era draait vanaf donderdag 28 april in Castellum. Kaarten via www.theatercastellum.nl


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.