Stilstaand beeld van filmpje OmroepWest

Hoe is het Festiviral Kaag en Braassem verlopen?

Afgelopen weekend stond in het teken van feest. Alleen wel achter gesloten deuren dit jaar, via een ontmoetingsplein. Hoe heeft Kaag en Braassem dat ervaren?

Festiviral gaf lokale ondernemers, artiesten, scholen en verenigingen een online podium. Tijdens festivaluren konden toeschouwers gratis deelnemen aan diverse workshops en proeverijen, optredens zien en hun eigen tuin- of schuurfeest delen met andere toeschouwers.

''Eentje om nooit te vergeten!'' Zie hier een filmpje van OmroepWest die het afgelopen weekend mooi samenvat.


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.