Ingezonden

Hoogtebeperking Meerbrug wederom stuk gereden

De hoogtebeperking van de Meerbrug is vrijdagochtend kapot gereden. Dit gebeurde aan de kant van de Nieuwe Wetering.

Vrijdagochtend werd de hoogtebeperking aan de kant van het Haarlemmermeer vervangen. Een half uur eerder was de hoogtebeperking aan de andere kant teruggeplaatst nadat deze in maart ook al kapot gereden was. Vrijdagmiddag is vervolgens ook de hoogtebeperking bij het Haarlemmermeer stuk gereden, vijf uur na vervanging.

Dit is niet de eerste keer dat de lat kapot is gereden. In februari en maart werd ook al tegen de hoogtebeperking aangereden. Toen bleken een aanhanger en een bus te hoog. 


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.