Dennis

Horeca in Kaag en Braassem uit protest open

Ondanks dat er vandaag verschillende versoepelingen in gaan, ziet de horeca weinig perspectief. Vandaar dat diverse horecagelegenheden in Kaag en Braassem vandaag uit protest open gingen.

Om 12.00u gingen de deuren van De Vergulde Vos, Bij René, restaurant Aqua, Plantage 87, Wijn & Thijs, café De Haven, 't Veen en café Hogenboom open. Na een goed gesprek met de burgemeester afgelopen vrijdag werd afgesproken dat de zaterdag niet tot gedwongen sluiting van de horecagelegenheden over zou gaan mits de horeca zich aan de regels zou houden.

Dat er behoefte is om even lekker te genieten in de kroeg of restaurant, bleek wel uit het feit dat de meeste zaken in een mum van tijd vol gereserveerd waren. Een enkeling die het toch probeerde om zonder reservering binnen te komen, werd helaas niet toegelaten. Gelukkig werd dit zonder morren geaccepteerd.

Tekst gaat door onder de foto

Horecaprotest t Veen

De protest opening is eenmalig, dus morgen zijn de horeca zaken weer gesloten. Nu maar hopen dat de regering gauw in gaat zien dat we een verzetje wel kunnen gebruiken en de horeca genoeg geleden heeft.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.