Huisartsenpraktijken vragen hulp

Huisartsenvereniging Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) doet een oproep aan iedereen die persoonlijke beschermingsmaterialen heeft om deze te doneren aan een van de huisartsenposten in Kaag en Braassem.

Het gaat hierbij voornamelijk om mondkapjes, plastic schorten en kunststof overals. De materialen zullen terechtkomen in de coronaspoedpost in Leiderdorp. Alle patiënten die vermoedelijk corona hebben komen na verwijzing van de huisarts bij deze praktijk in Leiderdorp terecht.

Twijfel je over of je materiaal geschikt is? Dan wordt er gevraagd om de spullen af te geven bij de huisartsenpost in Voorhout (Rijnsburgerweg).

SHR is het samenwerkingsverband tussen huisartsen in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Nieuwkoop, Voorschoten en Zoeterwoude. 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.