HUNTED: BEN JIJ DE POLITIE TE SNEL AF?

Op donderdag 28 juli 2022 organiseert jeugdwerk de Driemaster in samenwerking met gemeente Kaag en Braassem en de politie het spel hunted in Roelofarendsveen. Weet jij uit handen van de politie te blijven?!

WAT GAAN WE DOEN?

Bij aankomst krijg je een overall aan met een rugnummer. Ondertussen kun je je voorbereiden om uit handen van de politie te blijven. Na het startsein gaan jullie de wijk in en is de jacht geopend. Jullie krijgen een kaart mee van het gebied waarin het spel plaatsvindt en de spelregels. In het gebied staan 3 stickerposten. Zorg dat je zo snel mogelijk 3 verschillende stickers te pakken hebt en bij de finish aankomt. Wordt je gepakt door de politie? Dan mag je een tweede rugnummer ophalen.

Als je voor de tweede keer wordt gepakt dan zit het spel er voor jou op. We sluiten het spel af met een prijsuitreiking en een gezellige bbq!

FACTS:

- Donderdag 28 juli 2022 om 15.00 uur verzamelen op de parkeerplaats van E.M.M. '21

- Er is plek voor 50 jongeren vanaf 13 tot en met 22 jaar.

- Deelname is gratis inclusief BBQ

- Jongeren onder de 18 jaar moeten een formulier door hun ouders laten tekenen. Af te halen bij jeugdwerker Jurjen.

- BBQ vindt plaats tussen 18.00 uur en 20.00 uur

TOT DAN?

Durf jij mee te doen? Geef je dan nu op via whatsapp bij jeugdwerker Jurjen op 06-38072269. Opgeven kan tot en met 22 juli 2022. 

Dit spel betreft een samenwerking tussen jeugdwerk de Driemaster, gemeente Kaag en Braassem en politie eenheid Den Haag. Mede mogelijk gemaakt door: Pim Print, Poel Versmarkt en Vomar Roelofarendsveen.


Meer nieuws

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.

Overige 11 aug. 2022 18:00

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!