Dennis

Huttenbouw Rijpwetering en Nieuwe Wetering afgelast

Ook huttenbouw Rijpwetering en Nieuwe Wetering gaan niet door in verband met het coronavirus.

Dat meldt de organisatie. Wel hopen zij de Fietstocht die op 30 augustus zou plaatsvinden, alsnog te kunnen organiseren.

‘’Door de laatst aangekondigde maatregelen vanuit de overheid zijn de vergunningsplichtige evenementen verboden tot en met 1 september. Dit betekent dat ook de Huttenbouw Rijpwetering (18-21 augustus) en Huttenbouw Nieuwe Wetering (25-28 augustus ) niet door kunnen gaan.’’

Ze vervolgen: ‘’We hopen dat we eind augustus de Fietstocht (30 augustus) alsnog kunnen organiseren. Hierover wordt later een definitieve beslissing gemaakt. Laten we dit snel achter ons laten zodat we volgend jaar weer al onze activiteiten kunnen gaan organiseren.’’


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.